over

Cultuur

NK Luchtgitaar: ‘The Claw’ ging voor de winst

06/06/2015

Een paar uur voor de start van de finale van het NK Luchtgitaar vertelde organisator Gjury Vergouw dat er een gerede kans was dat onze Matthijs de overwinning ging behalen. Toegegeven, hij had er weken zwaar voor getraind om met zijn blote bast-optreden de jury voor zich te winnen.

Vlak voor aanvang van de wedstrijd wenste Sonny zijn maatje nog even succes. Op dat moment hoopten de twee dat de overwinning een week later gevierd kon worden, maar helaas mocht het niet zo zijn.


Uiteindelijk eindigde ‘The Claw’, enkel getooid in een Mexicaans worstelmasker en tijgerprint-slip, op de tweede plaats. Maar niet getreurd: Matthijs heeft al laten weten volgend jaar weer voor de overwinning te gaan strijden. Ondertussen hebben we gelukkig de beelden nog.

Foto: World Championship Air Guitar