over

Actualiteit

David Nieborg gevleid door wetenschappelijk toplijstje

07/11/2015

Sportief zitten ‘we’ in een diep dal, moreel gezien verhardt de samenleving en dat weer houdt ook nog steeds niet over. Maar gelukkig kan Amsterdam trots zijn op de goede stel hersens die ‘we’ voortbrengen.

Stadskrant Het Parool publiceerde een lijst met de negen meest veelbelovende academici jonger dan 45 die met name in het buitenland naam en faam maken. Jongste man op de lijst is de 34-jarige David Nieborg, die onderzoekt hoe je geld kunt verdienen met gratis games.

De rijzende ster had gelukkig even tijd om in De ABC-show te reageren op zijn uitverkiezing en het werk dat hij verzet in onder meer Hongkong. Op het moment houdt de astronomische waarde van mobiel spel Candy Crush houdt hem druk bezig.

Foto: Flickr.com/Waag Society